Schrijfvakantie met Geert Kimpen

Inspirerende schrijfvakantie met bestsellerauteurs Geert Kimpen & Christine Pannebakker op unieke locatie in Zuid-Frankrijk. Schitterende natuur, wilde paarden, het land van de Katharen, een zwembad en… jouw eigen boek!

Het verblijf 'Terra Nova' in Zuid-Frankrijk

Droom jij van je eigen boek?
Wil jij een spannend, mooi, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Wil je nu eindelijk geholpen worden om die grote droom tot werkelijkheid maken? Wil jij ontdekt worden door een uitgever? Een week lang word jij persoonlijk gecoacht bij het schrijven van jouw boek… Bovendien is er een kans dat jouw manuscript wordt geselecteerd voor publicatie bij Uitgeverij de Brouwerij | Brainbooks.

Voor heerlijk eten en drinken wordt gezorgd.

In een van alle gemakken voorziene residentie in Zuid-Frankrijk waar je perfect wordt verzorgd, omgeven door schitterende natuur, wilde paarden en de mystiek van de Katharen, ga jij schrijven. Met je voeten in het azuurblauwe zwembad, je rug tegen een eeuwenoude boom of in de koelte van je eigen kamer. Dit is het moment om jouw droom in de wereld te zetten. Dit is jouw moment om ontdekt te worden!

Omgeven door inspirerend landschap met wilde paarden

30 juni t/m 7 juli 2012
21 juli t/m 28 juli 2012
13 oktober t/m 20 oktober 2012
29 december 2012 t/m 5 januari 2013 (Ardennen)

Schrijf je snel in op de site van Geert Kimpen