Tussentijd

Frieda Schijven

€ 19,50

bestel boek

Alex is professioneel fotograaf en schilder. Heel tevreden met het leven in het algemeen en het zijne in bijzonder. Die veilige balans wankelt echter als op de eerste dag van het nieuwe jaar Ella letterlijk in zijn armen valt. Vanaf dat moment namelijk draait zijn leven niet langer om zichzelf maar helemaal om haar.

Wat hij niet weet is dat in Ella bederf schuilt dat als betonrot het fundament van hun verhouding aanvreet. De onthutsende confrontatie komt op hun reis door Namibië. Later, op zijn eenzame tocht door de VS, vecht Alex de strijd met de geesten van het verleden verder uit. Uiteindelijk moet hij een beslissing nemen. Thuis. Maar hoe zwaar weegt de tussentijd?

Tussentijd is een schilderachtig reisverhaal op zoek naar antwoorden. In deze filmische roman wordt de lezer niet alleen in flashbacks meegenomen over drie continenten maar ook langs de vele nieuwe gezichten die Alex op zijn zoektocht tegenkomt en die niet alleen zijn pad kruisen maar ook de richting ervan beïnvloeden. Zoals ook hij dat van hen beïnvloedt.

OndertitelEen filosofisch reisverhaal rond de liefde, dood en jaloezie
ISBN9789078905479
NUR301
Druk1
Pagina's400
Afmeting14 x 21,5 cm