Laura van den Boogert

Laura van den Boogert is naast een passievolle (kinder)yoga en pilates docent ook een ervaren leerkracht in het basisonderwijs. Zij woont samen met haar gezin (en huisdieren) in Harderwijk en is daar een hoeksteen in de (kinder)yoga gemeenschap. Voor iedereen daarbuiten zet zij graag haar yogaflows, meditaties en tips online op Instagram, YouTube en terugnaarjematje.nl

Manon van der Wee heeft jarenlang gewerkt met en voor kinderen als entertainer in Disneyland Parijs en in Tokio, Japan en tegenwoordig zet zij haar creativiteit om in het creëren van leerzame en leuke mindfulness illustraties en filmpjes voor kinderen. Daarnaast is zij al meer dan 25 jaar bevriend met Laura en is het idee om het samen leuke en leerzame producten te ontwikkelen voor Terug naar je matje een heel logische en natuurlijke stap!

Vanuit het (kinder)yoga platform Terug naar je matje creëerden Laura en Manon een kinderyoga doe-boek voor de zomermaanden. Het Terug naar je strand-matje doe-boek staat vol met kleurige leuke en leerzame yogaoefeningen, verhalen en spelletjes, gethematiseerd rond de zomer. Deze oefeningen helpen kinderen om zich zowel fysiek als mentaal op een gezonde manier te ontwikkelen tijdens de zomer. Het Terug naar je strand-matje kinderyoga zomer doe-boek is een waardevolle aanvulling voor elke ouder, leerkracht en yogadocent die op zoek is naar inspiratie om ontspannen en toch actief de zomer in te gaan!

Door Laura van den Boogert