Aurora

Cynthia Stijger Aramburu

€ uitverkocht

bestel boek

Wat als na vijftig jaar de liefde van je leven ineens weer voor je staat?

Aurora en Victor waren geliefden. Tot het noodlot toesloeg. Vijftig jaar later ontmoeten ze elkaar weer en geven ze hun relatie een nieuwe kans. Maar het verleden heeft een stem en Aurora een geheim. Is hun liefde sterk genoeg om zich los te maken uit de klauwen van het verleden?

Verscheurd door heimwee keert de actrice Aurora na een leven in de schijnwerpers terug naar haar geboortegrond. Daar treft ze Victor die altijd naar haar is blijven verlangen. Wanneer Victor opheldering eist over haar plotselinge verdwijning van toen, wordt Aurora geconfronteerd met de geest van het verleden. Tegen de achtergrond van het mysterieuze Galicische landschap ontvouwen zich de gebeurtenissen die hen ooit uit elkaar dreven.

Aurora is een roman over de kracht van verbondenheid tussen twee mensen die overeind proberen te blijven in een maatschappij die hen voorschrijft hoe te leven. Schommelend tussen hoop en vrees, gevoel en verstand, verlangen ze slechts één ding. Elkaar.

“Een imponerend debuut in een gracieuze stijl, meeslepend en hartstochtelijk, een verhaal dat je bij je nekvel grijpt en niet meer loslaat tot de laatste bladzijde.” – Geert Kimpen

“Heb zo genoten van dit boek, van de karakters en van de mooie vertelstem van Cynthia, ben met dit boek gaan slapen en vroeg weer opgestaan om door te lezen.” – Christine Pannebakker

Bekijk hieronder de boektrailer van Aurora en de links naar alle recensies en interviews:

ISBN9789078905752
NUR301
Druk1
Pagina's192
Afmeting140x215 mm