PERSBERICHT eerste winnaar boekcontract n.a.v. onze schrijfweken

HANNAH CUPPEN WINT BOEKCONTRACT BIJ UITGEVERIJ DE BROUWERIJ | BRAINBOOKS

 
Hannah-CuppenTherapeut Hannah Cuppen wint felbegeerd auteurscontract. Haar boek Liefdesbang zal worden gepubliceerd door Uitgeverij de Brouwerij | Brainbooks.
 
De 39-jarige Cuppen nam in oktober 2012 deel aan een van de Schrijfweken met Geert Kimpen en Christine Pannebakker in Zuid-Frankrijk. Tijdens deze unieke weken worden (beginnende) auteurs in hun schrijfproces begeleid door een professioneel team onder leiding van bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker. Tijdens de Schrijfweek in oktober gold bovendien dat het beste manuscript dat uit deze week voortkwam, uitgegeven zal worden door Uitgeverij De Brouwerij | Brainbooks. De keuze is uiteindelijk gevallen op Liefdesbang van Hannah Cuppen.

Liefdesbang is een non-fictieboek dat zich richt op mensen die last hebben van bindingsangst of verlatingsangst. Op heldere en toegankelijke wijze zet Cuppen uiteen wat bindingsangst en verlatingsangst inhouden en hoe die twee met elkaar samenhangen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven en ervaringen van anderen, laat zij stapsgewijs zien hoe de problemen te lokaliseren en te overwinnen zijn.

De medewerkers van uitgeverij De Brouwerij | Brainbooks waren direct onder de indruk van Liefdesbang.
Redacteur Tjerk Noordraven: ‘Het is een prettig te lezen boek dat inzicht geeft in een probleem waar weinig over bekend is, maar dat voor velen heel herkenbaar is. Een must-read voor iedereen die worstelt met het aangaan van relaties.’

Liefdesbang past goed in het fonds van De Brouwerij | Brainbooks, dat zich richt op literaire fictie en non-fictie rond maatschappelijke en medische onderwerpen waarbij de psyche een hoofdrol speelt.

Andere winnaars boekcontracten
Ook de deelnemers van de twee eerste Schrijfweken in juli 2012 met Geert Kimpen en Christine Pannebakker maken kans op een boekcontract bij uitgeverij De Brouwerij | Brainbooks.
Deze winnaars zullen bekend gemaakt worden op resp. zaterdag 13 en zaterdag 20 april a.s.

Perscontact
Voor meer informatie of een interview met Hannah Cuppen kunt u contact opnemen met:
Tjerk Noordraven
Uitgeverij De Brouwerij | Brainbooks
06-48495259
tjerk@uitgeverijdebrouwerij.nl
www.uitgeverijdebrouwerij.nl