Manuscript

GOED NIEUWS VOOR AUTEURS

Vanaf heden nemen wij weer nieuwe manuscripten in behandeling.
Let op! Het gaat hierbij uitsluitend om (eventueel geromantiseerde) non-fictie.

Na intensief overleg hebben wij besloten voorlopig geen romans en verhalen- / gedichtenbundels meer uit te geven. Wij blijven ons verder toespitsen op het genre non-fictie: sociaal-medische ervaringsverhalen waarbij de psyche een hoofdrol speelt. Dit om de doelstelling van onze uitgeverij nog krachtiger te kunnen uitdragen.

Met ons kleine, bevlogen team werken we aan het realiseren van mooie boeken. We focussen ons daarbij met enthousiasme op veelbelovende manuscripten. Omdat we graag een goed beeld willen krijgen van interessante verhalen waarmee we snel aan de slag kunnen, accepteren we voor uitgave alleen manuscripten die al een eerste inhoudelijke redactie hebben ondergaan door een van de professionele redacteuren met wie wij samenwerken.

SCHRIJFCOACHING EN REDACTIE VAN JE BOEK

De tarieven voor de redactie van je boek zijn mede afhankelijk van de fase waarin jouw manuscript zich bevindt.
Heb je een interessant idee voor een boek of ben je nog aan het schrijven, dan kun je schrijfcoaching overwegen. Het tarief is gebaseerd op het aantal sessies en de omvang van het manuscript.
Als je manuscript voltooid is, volgt meestal eerst een inhoudelijke redactie. De volgende stap kan een tweede redactieronde zijn (als het manuscript bijvoorbeeld grondig is herzien) of de eindredactie.

Wil je er eerst achter komen of en in hoeverre je manuscript nog redactie nodig heeft? Voor schrijvers die hun manuscript klaar hebben maar het een extra kans willen geven, hebben wij nu de mogelijkheid om voor een bescheiden prijs te ervaren wat een professionele redactie voor hun werk kan betekenen.

AANTREKKELIJK STARTTARIEF

Voor een klein bedrag kun je de eerste 30 pagina’s (± 10.000 woorden) compleet laten redigeren. Dit is inclusief een beknopte beoordeling van die pagina’s. Wanneer je daarna besluit het gehele manuscript te laten redigeren, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de offerte.

WAAG DE STAP NAAR JE BOEK EN NEEM CONTACT OP

Wacht niet langer met het realiseren van je eigen boek en maak gebruik van onze mogelijkheden, een offerte op maat en een realistische planning. Stuur vrijblijvend per e-mail je vraag in een aanbiedingsbrief inclusief de synopsis van je manuscript:

Mail naar: Jacqueline Zirkzee 
Bekijk website: Jacqueline Zirkzee
of
Mail naar: Roelof Broekman
Bekijk website: Roelof Broekman

p.s.
Stuur geen foto’s of zelfontworpen boekcovers mee, maar bereid je manuscript alvast digitaal voor volgens het algemeen reglement voor inzending manuscripten.